مجله

چکدرمه گلستانی با گوشت گوسفندی سلمان

طرز تهیه چکدرمه

گوشت گوسفندی                    400 گرم

برنج                                        4 پیمانه

رب گوجه فرنگی                   1 قاشق غذا خوری

گوجه فرنگی                          4 عدد

کشمش پلویی                    2/1 پیمانه

زعفران دم کرده                    2 قاشق غذا خوری

نمک و فلفل سیاه             به مقدار کافی

زردچوبه  وروغن                 به مقدار کافی

برای تهیه چکدرمه ترکمنی ابتدا گوشت  گوسفندی را بزرگتراز گوشت خورشتی خرد می کنیم ، سپس به همراه کمی روغن داخل یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا گوشت ها رنگشان تغییر کند

وبه خوبی سرخ شود.

پس از اینکه گوشت را سرخ کردیم ، انرا از قابلمه خارج می کنیم ، سپس پیاز را به صورت نگینی یا خلالی خرد می کنیم و به قابلمه اظافه می کنیم . پیاز را چند دقیقه تفت می دهیم تا سبک شود ،

سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اظافه می کنیم.

پس از اینکه ادویه ها با پیاز یک دست شدند ،رب گوجه فرنگی را اظافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا طعم خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود ، سپس گوشت سرخ شده را نیز به قابلمه بر می گردانیم وبا دیگر مواد کمی تفت می دهیم .

دراین مرحله گوجه فرنگی ها را پوست می گیریم وپس از رنده کردن به قابلمه اظافه می کنیم وبه خوبی تفت می دهیم تا مواد روغن بیاندازد  و اب اظافی موجود در قابلمه تبخیر شود ، سپس 3 لیوان اب جوش به قابلمه اظافه می کنیم .

حالا درب قابلمه را می گذاریم واجازه می دهیم گوشت ها به طور کامل بپزند .در همین حین برنج را با اب ولرم و کمی نمک می خیسانیم . پس از اینکه گوشت به طور کامل پخت انرا از قابلمه  خارج می کنیم و کمی نمک اظافه می کنیم .

در این مرحله برنج خیسانده شده را به قابلمه به صورت کته پخته شود .زمانی که اب موجود در قابلمه کشیده شد، گوشت را روی برنج می چینیم ودر صورت نیاز کمی اب جوش اظافه می کنیم.

حالا درب قابلمه را می گذاریم تا برنج به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت به طور کامل بپزد .

در همین حین کشمش را نیز با کمی روغن تفت می دهیم و در پایان غذا را در ظرف می ریزیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *