کالباس قارچ و مرغ
یکی از خواص سوسیس و کالباس این است که به دلیل استفاده از گوشت مرغ یا گوشت قرمز پروتئین کافی دارند و پروتئین کافی به معنی انرژی کافی موجودد در یک وعدهی غذایی است.
ویتامینB یا نیاسین باعث حفظ سلامتی و افزایش شادابی موها، پوست و ناخنها میشود، و خبر خوب این که سوسیس و کالباس به طور متوسط حدودا 40 درصد از نیاز روزانهی بدن به نیاسین را تامین میکنند.
سلنیوم برای حفظ سلامت تیروئید، تقویت سیستم دفاعی و عملکرد صحیح قلب اهمیت دارد که سوسیس و کالباس دارای مقادیری از این عنصر باارزش هستند.
ويژگيهاي سوسيس و كالباس مرغوب:
بايد داراي پوست براق باشند.
داراي بسته بندي مناسب و بدون حباب هوا باشند.
پس از پخته شدن كاهش حجم ندهند. هر قدر كيفيت گوشت بكاررفته پايين تر باشد، ميزان چروكيدگي و افت حجمي سوسيس و كالباس نيز پس از پخت بيشتر خواهد بود.
هر قدر درصد گوشت در فرآورده بيشتر باشد، مرغوبيت آن نيز بالاتر خواهد بود.
در آنها از خرده هاي نان،آرد و چربي بيش از اندازه استفاده نشده باشد.
فاقد گلوتن(gluten) باشند. يعني فاقد خرده نان، پودرسيب زميني و برنج باشند. اين سوسيس و كالباس ها ايجاد حساسيت نكرده و از درصد گوشت بالاتري برخوردار ميباشند.
سوسيس و كالباس نبايد داراي لكه هاي تيره و سبز رنگ باشند.
برخی از انواع سوسیس و کالباس:
1. تخمیر شده:
دارای طعم تند و ترشی میباشند. توسط تخمیر میکروبی شکر موجود در سوسیس و کالباس تهیه میگردند که در فرآورده تولید اسید لاکتیک میکند.
2. خشک:
سوسیس های تازه ای میباشند که با دمیدن هوا خشک گردیده اند. معمولا بصورت سرد مصرف گردیده و ماندگاری زیادی دارند.
3. تازه و یا خام:
از گوشت تازه تهیه گردیده و باید قبل از مصرف کاملا پخته گردند. باید در یخچال نگهداری شوند.
از کجا خرید کالباس قارچ و مرغ انجام بدم ؟!
فروشگاه سلمان با بیش از سی سال سابقه در حال یاری رسانی به شما عزیزان است. شما میتوانید همه ی اقلام مورد نظرتون رو در فروشگاه سلمان به صورت اینترنتی و حضوری تهیه کنید.
پیج اینستاگرام ما رو فالو کنید
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.