مجله

ماهی و آلزایمر

بیماری خاموش (الزایمر)

اگر خیلی در مورداین بیماری اطلاعات ندارید، به صورت کوتاه و مختصرشما رابا این بیماری اشنا میکنیم

با انجام کارهای بسیاری می توان این بیماری را به تعلیق انداخت

یکی ازاین کارها مصرف حداقل هفته ای دوبار مصرف انواع ماهی

ماهی به علت داشتن امگا3 فراوان خوراک خوبی برای مغزوحافظه شماست وماهی های جنوب بیشترین چربی را دارند0

از حق نگذریم مصرف ماهی ها یک طرف وحالا تشخیص اینکه ماهی رو که انتخاب کردیم سالم است یا فاسد این مورد هم جای تامل  وبررسی دارد.

چگونه تشخیص دهیم که ماهی سالم است یا فاسد:

1.  از روی بوی بد   2ماهی در شرایط بدچشم های گود ، قرینه کرم ومردمک سفید داردانگار که اب مروارید دارند

2. اب شش ماهی پشت سر ان زرد یا خاکستری هستنددر حالی که در شرایط سالم بودن این قسمت صورتی یا قرمزاست

3. شکم، متورم وتورفته باشد

4. ماهی خوب و تازه بوی جلبک می دهد،پوست با طراوتی دارد،چشم ها با مردمک سیاه وبرامده آبشش صورتی وشکم سفت ولغزنده دارد.

ماهی منجمد یا تازه

انجماد ماهی تاثیر زیادی در طعم و مزه آن داردوباعث لفت کیفیت ان می شود تقریبا بیشترین کیفیت و امگاها رااز دست

می دهدولی استثنا هم وجود دارد که اون هم درمورد ماهی های جنوب است به دلیل مسافت زیادو حمل و نقل و جلوگیری از فساد ماهی به صورت انجماد به دست ما می رسد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *