آیا درسته که میگن ترکیب گوشت ها، باعث اصلاح مزاج و کاهش عوارض آن ها میشود؟
تمام گوشت ها مزاج گرم و تری دارند اما از نظر نوع حیوانات، مکان و زمان زندگی،نر و ماده بودن، میزان حرکت، پیری و جوانی، اهلی و وحشی،دریایی و خشکی بودن حیوان درجه مزاجی گوشت ها مختلف شده و نسبت به گوشت گوسفند جوان(بره) که گرم ترین و لطفی ترین نوع گوشت است سنجیده میشود. ترکیب کردن و مخلوط کردن گوشت ها در کل و از نظر طب ایرانی چندان مناسب نیست.. چرا؟! چون گوشت های مختلف هضم متفاوتی دارند و مصرف همزمانشان توصیه نمیشود، اما بعضی گوشت ها از این نظر با یکدیگر متفاوت هستند. مثلا عده ای بر این باورند که چون طبع گوشت گاو نسبت به گوشت گوسفند از گرم و تری کمی برخوردار بوده و اصطلاحا به سردی و خشکی می گراید ترکیب آن با گوشت شتر که مزاج گرم و خشکی دارد باعث تعدیل و اصلاح مزاج میشود.. درحالی که…. این ترکیب باعث بروز بیماری های گوارشی میشود.
برخی به دلیل صرف اقتصادی، برای چرخ کردن راحت تر، طعم و بوی بهتر، یا به علت جمع شدن گوشت گوسفند چرخکرده در هنگام پخت، تمایل به مخلوط گوشت گوسفند و گوساله دارند.. در این مورد چون شباهت گوشت ها بیشتر و هضم نزدیک تری نسبت به هم دارند، برای چرخ کردن مشکل چندانی ایجاد نمیکند
ممنون از اطلاعاتی که میدین ترکیب گوسفند و بوقلمون برای چرخ کردن به چه صورته ممنون